Knep min kusse lægehuset agerbæk

forny recepter, skrive til lægen. Du kan læse om fornuftig brug af lægevagten. Bestilling af medicin: 9-12.30, tidsbestilling: 9-12.30, det vil nedsætte ventetiden i konsultationen, hvis ovennævnte tider kan overholdes. DER KAN GÅ OP TIL EN uges TID. Af hensyn til planlægningen bedes du om muligt bestille tid i god tid. Telefonkonsultationstiden bedes anvendt ved akut opstået sygdom samt anmodning om hjemmebesøg. Akutte patienter kan medføre ventetid trods tidsaftale vi håber på forståelse for dette. Lægehuset er ikke opført i føljende kategorier: Helse Medicin, læger, praktiserende, mere informationer om Lægehuset, vær den første, som skriver bedømmelse af Lægehuset!

Knep: Knep min kusse lægehuset agerbæk

Internettet er først og fremmest en mulig erstatning for den belastede telefontid. Lægehuset i Agerbæk er en samarbejdspraksis, som drives af fire selvstændige læger. NB: I ferieperioden er det ikke muligt at bestille tid elektronisk. Klik på kontakt klinikken for at oprette dig som bruger. Når du bestiller tid, vil sekretæren måske spørge, hvad det drejer sig om det er af hensyn til tidsplanlægningen. Klinikken deltager i videreuddannelse af læger, og der vil således i perioder være ansat en uddannelseslæge. Bestilling af medicin via hjemmesiden skal ske under punktet. I lægens telefontid er der ikke andre patienter til stede i konsultationen. E-kommunikation er kun beregnet til korte beskeder. Her sidder lægerne ved telefonen. Desuden kan der gives svar på specielle prøver og undersøgelser. Tidsbestilling og receptfornyelse, lægens telefontid: 8-9. Du skal være tilmeldt en bestemt læge i klinikken, og det betyder, at du ved henvendelse hver gang så vidt muligt får kontakt med den læge, du er tilmeldt.

L: Knep min kusse lægehuset agerbæk

Du får svar på alle henvendelser, men. Der er mulighed for at benytte samme password til hele familien. Alle familiemedlemmer skal oprettes under deres eget CPR-nummer også børn. Tidsbestilling til samme dag eller dagen efter kan ikke foretages på hjemmesiden, selv om det ser ud til at der er en ledig tid. . His du bestiller tid, skal du bestille den hos. Før du kontakter klinikken venligst læs punktet Praktisk information. Forny recept, klik på menupunktet Kontakt klinikken og opret dig som bruger. Den første kontakt skal komme fra dig. Konsultation, mandag torsdag:.00-14.30. Husk at receptfornyelser og almindelig tidsbestilling foregår via sekretariatet efter klokken.00 eller via hjemmesiden. Stikord: LÆGER, Praktiserende Læger, Praktiserende, Sundhed, Velvære, Helse, Hospitaler, Klinikker. Her bedes du kontakte sekretæren. Når du ankommer til klinikken, skal kortet køres igennem kortlæseren og godkendes evt ved hjælp af sekretær. Med venlig hilsen, lægehuset i Agerbæk). Din egen læge arbejder tæt sammen med uddannelseslægen, og du vil evt. Medbring venligst altid et intakt sygesikringsbevis. Læse beskeder fra lægen, for at benytte kontaktsiden er det en forudsætning, at man er tilmeldt lægehuset som patient. BEMÆRK: Menupunktet Kontakt klinikken må ikke anvendes til hastende konsultationer eller bestillinger. Konsultationer foregår udelukkende ved forudbestilt tid. 16 samt i weekenden og på helligdage kan lægevagten kontaktes på tlf. Telefonkonsultation, telefonkonsultationen er dagligt mellem.00-09.00. Telefontiden er beregnet til kortere samtaler om enkle problemstillinger, prøvesvar og lignende, som ikke kræver en egentlig undersøgelse. Har du mistet kortet, eller er det defekt, skal du henvende dig til din kommune. Du bedes venligst ringe og aftale tid til konsultation, hvis det er noget, der ikke kan vente til egen læge er tilbage fra ferie. De sene tider onsdag er tiltænkt patienter, der kun har behov for kort tid hos lægen og ikke har mulighed for at møde i normal dagtid. Blive tilbudt tid hos denne. Fredag:.00.30, onsdag tillige:16.00-17.30. Når klinikken har oprettet dig, kan du efter 1-2 døgn via hjemmesiden forny recepter, spørge til prøvesvar og skrive korte spørgsmål til lægen og få svar. Når du har tilmeldt dig, vil der gå ca 1 døgn, før du kan benytte e-mail, tidsbestilling og receptbestilling. Min kusse er nu s v d, at det l ber ned af slikker min saft i dig, overalt du knepper mig h rdt og meget dybt din store pik fylder mig helt ud, sesso web annunci sesso donne milano Termes manquants : l gehuset agerb.

0 tanker om “Knep min kusse lægehuset agerbæk

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *